Σχετικά με εμάς

"Με την εμπειρία που κατέχουμε, προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτες στο χρόνο, τις αξίες μας" 


Η NOVITAGROUP ιδρύθηκε για να βοηθήσει επαγγελματίες και άτομα να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στον χώρο του καλλυντικού και του αρώματος που πάντα ονειρεύονταν, προσφέροντας νέες ιδέες και δυνατότητες, καινοτόμες λύσεις και πλήρως εναρμονισμένες με τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της βιομηχανίας.
Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των  18 ετών που βρισκόμαστε στον χώρο, στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα, ευελιξία και αξιοπιστία στα παραγόμενα προϊόντα με το δικό μας ή και το δικό σας brand.
Με κύριο αντικείμενο την  παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων, προσπαθούμε συνεχώς να εξελιχθούμε, έχουμε επεκτείνει τη γκάμα μας για να καλύψουμε τις ανάγκες ομορφιάς με κωδικούς για όλη την οικογένεια.

Υπηρεσίες Private Label & White Label

Στη NOVITAGROUP παρέχουμε υπηρεσίες Private Label & White Label . 

Δημιουργούμε καλλυντικά, fine fragrances για αρωματοπωλεία, αρώματα χώρου, αρώματα κεριών κ.α. Στόχος μας είναι είναι να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτες μικρές παραγωγές, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και υπευθυνότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

 

Πλήρως Εξατομικευμένες Λύσεις

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας στον χώρο της ομορφιάς.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία πλήρως εξατομικευμένων συνταγών και τεχνικών φακέλων για τα καλλυντικά προϊόντα που θέλετε να κυκλοφορήσετε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας στο χώρο της ομορφιάς και της αρωματοποιία

Η Επένδυσή Μας στην Ποιότητα

Στο κέντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η συνεχής επένδυση στην υψηλή αξία και ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Καθιστούμε την ποιότητα προτεραιότητα, δημιουργώντας καλλυντικά και αρώματα που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα και την αξία τους.